Thursday, 28 March 2013

Pendedahan Video Eksklusif!! Puak-Puak PAS Yang BACUL!! #MEMALI


Perghhh!! Dasat betul la cai-cai PAS ni..Dulu Kini SAMA SAJA! Memang style orang PAS ni guna anak-anak kecil /kaum hawa jadi benteng perisai barisan hadapan...mana jantan-jantan PAS ni sume?dah jadi bacul??

part yang kelakar ade sorang pakcik dalam video ni ingat dia kebal sangat duduk tgh2 hujan peluru...adoi kalo kene peluru kan ke dah mati katak pak cik oii..bukan mati syahid dah tu!!

Kalo lu orang belum tau Isu Memali ni apa...Memali ni merupakan salah satu projek PAS yang menggunakan pengikutnya untuk berjuang secara jihad menentang UMNO/BN yang diketuai oleh Ibrahim Libya..

Apa yang pasti dorang ni berjuang bukan atas perjuangan untuk menegakkan Islam di negara ini tapi berjuang hanya untuk kepentingan orang-orang politik parti pembangkang.. Akibat terlalu ghairah untuk merampas tampuk pemerintahan negara orang-orang sebegini sanggup melakukan apa sahaja.. 

Ibrahim Libya menyifatkan barang siapa yang mempunyai hubungan dengan orang UMNO/BN maka mereka adalah KAFIR..hello lu sapa mau kafirkan orang ni!! Sebab dia kata orang UMNO/BN ni KAFIR sebab UMNO/BN mengekalkan perlembagaan penjajah..

Kalau camtu AMANAT HAJI HADI AWANG TAHUN 80'AN sekaligus telah mengKAFIRkan orang-orang PAS sekarang ni sebab korang kan berpakat dengan orang-orang kapir..hahahaha!!!

Ada lagi pendedahan yang akan dibuat..nantikan video PART 2 yang menunjukkan aksi-aksi pelampau MEMALI menyerang anggota POLIS..

Sapa yang nak tengok dan memahami tentang isu memali ni boleh rujuk disini(klik) 

0 comments:

Post a Comment